Forum Młodzieży Kościoła Anastasis w Legnicy
okej, ja już się zgłosiłem. może prosimy kogoś najbardziej obeznanego, nie wiem, Alinka czy Karolina...obojętnie, ale można napisać coś o tym, żeby Ci, których nie było, mieli informacje o co kaman
hi hi, ale wy jestescie fajniiiiiiiiiiii!!!
przeciez mowilismy na mlodziezowym co i jak i wiekszosc wtedy byla!
Bedziemy mieli czesciowo nauczania, czesciowo misje i zawsze dobra zabawe. Troche czasu wolnego tez bedzie ;p Nie ma co zwlekac! Pamietajcie, ze specjalnie dla nas przyjezdza GOSC!!! Warto sie zapisac! Czekamy na reszte! pozdro&pocwicz. pa pa
Ps. Cos mi slabo wychodzi pisanie przemyslen.... Sorki!
ps.1 przypominam, iż Karolina Jaguszewska zbiera zapisy na wyjazd do Lwowka. Nie zwlekac, nie zwlekac, tylko sie zapisywac....
Jeszcze może ode mnie dodam to, że Reini Hiltler jest naprawdę fajny Bozy gość, opowiada rózne historię ze swojego zycia, które dotykaja i sprawiają,że myślenie sie zmienia. Kiedy mówi o relacji z Bogiem to brzmi to jak by żył z Bogiem jak Mojżesz. Ile byście dali,żeby sie spotkać z Mojżeszem w naszych czasach? Myślę,że 200zł to jest wystarczająco mało,żeby pobyć w obecności Boga tak blisko,jak był Mojżesz. Jeśli mamy otwarte serca na Boga, żeby nas zmieniał, jeśli chcemy, żeby nasze zycie sie odmieniło i nie było takie szare jak reszta świata, to nie może nas zabraknąć na tym obozie. Niech finanse nie powstrzymaja cię!! Warto zainwestować w swoja przyszłość Z Bogiem
Ja cały czas inwestuje i widzę, że to mało.
Zachęcam, zachęcam i jeszcze raz zachęcam.
P.S. Poza tym Lwówek jast tak charakterystycznym miejscem, tam można odpocząć i wyciszyć się, co nie da się w domu czy gdzies nad wodą.