Forum M³odzie¿y Ko¶cio³a Anastasis w Legnicy
okej, ja ju¿ siê zg³osi³em. mo¿e prosimy kogo¶ najbardziej obeznanego, nie wiem, Alinka czy Karolina...obojêtnie, ale mo¿na napisaæ co¶ o tym, ¿eby Ci, których nie by³o, mieli informacje o co kaman
hi hi, ale wy jestescie fajniiiiiiiiiiii!!!
przeciez mowilismy na mlodziezowym co i jak i wiekszosc wtedy byla!
Bedziemy mieli czesciowo nauczania, czesciowo misje i zawsze dobra zabawe. Troche czasu wolnego tez bedzie ;p Nie ma co zwlekac! Pamietajcie, ze specjalnie dla nas przyjezdza GOSC!!! Warto sie zapisac! Czekamy na reszte! pozdro&pocwicz. pa pa
Ps. Cos mi slabo wychodzi pisanie przemyslen.... Sorki!
ps.1 przypominam, i¿ Karolina Jaguszewska zbiera zapisy na wyjazd do Lwowka. Nie zwlekac, nie zwlekac, tylko sie zapisywac....
Jeszcze mo¿e ode mnie dodam to, ¿e Reini Hiltler jest naprawdê fajny Bozy go¶æ, opowiada rózne historiê ze swojego zycia, które dotykaja i sprawiaj±,¿e my¶lenie sie zmienia. Kiedy mówi o relacji z Bogiem to brzmi to jak by ¿y³ z Bogiem jak Moj¿esz. Ile by¶cie dali,¿eby sie spotkaæ z Moj¿eszem w naszych czasach? My¶lê,¿e 200z³ to jest wystarczaj±co ma³o,¿eby pobyæ w obecno¶ci Boga tak blisko,jak by³ Moj¿esz. Je¶li mamy otwarte serca na Boga, ¿eby nas zmienia³, je¶li chcemy, ¿eby nasze zycie sie odmieni³o i nie by³o takie szare jak reszta ¶wiata, to nie mo¿e nas zabrakn±æ na tym obozie. Niech finanse nie powstrzymaja ciê!! Warto zainwestowaæ w swoja przysz³o¶æ Z Bogiem
Ja ca³y czas inwestuje i widzê, ¿e to ma³o.
Zachêcam, zachêcam i jeszcze raz zachêcam.
P.S. Poza tym Lwówek jast tak charakterystycznym miejscem, tam mo¿na odpocz±æ i wyciszyæ siê, co nie da siê w domu czy gdzies nad wod±.